Spread the love; zeg het met bloemen!

Of je nu iets goed te maken hebt, iemand wilt feliciteren of gewoonweg iemand in het zonnetje wilt zetten; zeg het met bloemen! Wij houden van bloemen en bloemen houden van ons. Of je nu een vrolijk boeket krijgt of een romantische roos, een bloemetje krijgen is toch altijd leuk? Waar wij er misschien tientallen kennen, zijn er misschien wel honderden soorten bloemen. Een bloemcadeau is altijd een goed idee!

Niet enkel hebben bloemen een mooie uitstraling, veel bloemen hebben een heerlijke geur en een interessante symboliek. Zo staat een roos voor ware liefde, schoonheid en perfectie. Chrysanten staan symbool voor geluk, trouw en vriendschap. En wanneer je iemand om vergeving vraagt, gooi jij de hoogste ogen met een bos tulpen. 

Ook de kleur van de bloemen hebben een betekenis. Zo staan witte bloemen voor puurheid, volmaaktheid en onschuld; uitermate geschikt voor bruiloften en begrafenissen. Gele bloemen staat voor energie, kracht en vreugde; passend voor een verjaardag en felicitatie. Rode bloemen worden uiteraard geassocieerd met passie, verleiding en romantiek; uitermate geschikt voor jouw geliefde. Door rekening te houden met de symboliek en kleur van jouw boeket kun jij het cadeau geheel aanpassen op de situatie. Zo maak jij jouw bloemcadeau passend en persoonlijk!

Wat de reden ook is; via onze website van kun je eenvoudig een boeket bestellen. Zo kun je kiezen uit de meest uiteenlopende boeketten in verschillende groottes en kleurstellingen. Bestel je jouw bloemen vóór 14:00, dan zullen wij deze de volgende dag al bezorgen. Direct bij de ontvanger, of gewoon bij jou thuis. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om het boeket persoonlijk af te geven, of kunnen we het boeket anoniem verzenden; speciaal voor de geheime aanbidder. 

Wil je iemand extra in het zonnetje zetten? Het is ook mogelijk om de bloemen in een cadeauverpakking te verzenden. Een cadeauverpakking maakt jouw cadeau nét een stukje feestelijker. De verpakking is waterdicht en kan zo dus ook gebruikt worden als vaas. Zo wordt het zoeken naar een bijpassende vaas overbodig en kan iemand extra lang van de cadeauverpakking genieten!

Maak jouw cadeau persoonlijk; door aan jouw boeket een handgeschreven kaartje toe te voegen, kun je jouw bloemcadeau extra persoonlijk maken. Zo kun je iemand persoonlijk feliciteren, condoleren of in het zonnetje zetten. Woorden op een handgeschreven kaartje nodigen uit om vaker gelezen te worden. Het gaat er niet eens om wat je er op zet, het idee dat jij er je best op hebt gedaan is al genoeg!

andere berichten