joy comes

to your

boss
colleagues
customers

voordelen van zakelijk bestellen bij BloomitUp

we have all you need

Klanten, personeel of jouw baas thuis verrassen? Er is niks mooiers dan om als mens een cadeautje te krijgen uit waardering. Bij BloomitUp maken we het daarom mogelijk voor bedrijven om een bestelling te plaatsen voor meerdere boeketten die bij de klant op kantoor of bij het personeel thuis worden geleverd.

Zorgeloze bezorging door BloomitUp

Tot aan de voordeur

De bloemen worden op één locatie en op één dag klaargemaakt en verstuurd naar een postcentrum. Vervolgens zullen alle boeketten bezorgd worden door PostNL. 

Personaliseren van het boeket

Wat vindt u mooi?

Personaliseer het kaartje naar de kleuren van uw bedrijf en logo of laat het pakket verpakken in uw favoriete (bedrijfs)kleur.

Duidelijk en eenvoudig bestelproces

Aan de slag!

Vul het formulier in en bespreek met ons wat uw wensen zijn. Na het kiezen van een leverdatum zal de bestelling worden uitgevoerd op basis van de opgegeven termijn.

automatisch bloemen bezorgen
via API koppeling

daar heb je geen omkijken meer naar

Wij begrijpen dat het belangrijk is voor jou als werknemer om processen efficiënt in te richten en zo kosten te beheersen. Onze API-koppeling biedt verschillende mogelijkheden, zoals een boeketje sturen zodra iemand jarig is of een boeketje sturen zodra iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. En dit allemaal automatisch.

deze klanten zijn al fan

zakelijke offerte aanvragen

Een bedrijf is niet alleen een merknaam, product of dienst. Het zijn de mensen die elke dag keihard werken! Tijd voor een boeketje van waardering dus. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.