3 redenen voor het toevoegen van een handgeschreven kaartje

Er is maar één ding leuker dan cadeaus krijgen; cadeaus geven! Maak jouw cadeau extra bijzonder door een handgeschreven kaartje toe te voegen. Zo kun je iemand persoonlijk feliciteren, condoleren of een hart onder de riem steken.

Het gebeurt vast niet dagelijks dat jij een persoonlijk boodschap van iemand mag ontvangen. Terwijl het eigenlijk hartstikke leuk is om een persoonlijk kaartje te krijgen. Voeg daarom een handgeschreven kaartje toe aan jouw boeket en verras iemand met een persoonlijke boodschap! Wij geven je graag drie voordelen van het toevoegen van een handgeschreven kaartje.

Het is speciaal

Een Whatsappje is tegenwoordig zo gestuurd en een belletje is zo gedaan. Door een handgeschreven kaartje aan jouw cadeautje toe te voegen, heeft het iets speciaals. Met een handgeschreven kaartje laat jij zien dat je echt de moeite genomen hebt om een mooi cadeau uit te zoeken. Het gaat er niet eens om wat je er op zet, het idee dat jij er je best op hebt gedaan is al genoeg!

Het is persoonlijk

Tegenwoordig bespreken we alles via Instagram, Facebook, Twitter of Whatsapp. De digitalisering heeft alles sneller, maar daardoor ook onpersoonlijker gemaakt. Een handgeschreven kaartje maakt jouw cadeautje extra persoonlijk!

Het is blijvend

Een belletje kun je niet bewaren en een Whatsappje lees je vaak niet meer terug. Woorden op een kaartje nodigen uit om vaker gelezen te worden. Zo kunnen deze positieve woorden dienen als opkikkertje als je het nodig hebt of een stukje steun in een moeilijke tijd.

andere berichten