Haal de kerst in huis: kerstbloemen en kerstboeketten

Het is al bijna zo ver: kerst. Een feestperiode waar we al maandenlang naar uitkijken. Met kerst zijn we vooral graag samen. Gezellig met familie of met vrienden, lekker eten en cadeautjes uitpakken. Maak het kerstgevoel helemaal compleet met een mooi kerstboeket uit onze gloednieuwe kerstcollectie. Versier de kersttafel met een prachtig vers kerstboeket of doe jouw geliefde een kerstboeket cadeau! Zo zijn we deze kerst tóch nog een beetje samen.

Sfeervolle kerstbloemen

Al onze kerstboeketen worden zorgvuldig samengesteld. Daarbij kiezen wij zorgvuldig de bloemen en kleuren. Zo is bijvoorbeeld de amaryllis een échte kerstbloem, deze bloem zorgt voor sfeer in ieder boeket. Vandaar dat wij deze bijzondere bloem dan ook verwerkt hebben in onze kerstboeketten. Ook ilex takken vind je ruimschoots terug in onze boeketten. Niets schreeuwt meer kerst dan de felle kerstrode besjes aan deze takken. Zij maken elk kerstboeket compleet.

Het allermooiste kerstboeket

Bij BloomitUp hechten wij veel waarde aan emotie, het draait allemaal om de emotie die het geven van een boeket teweegbrengt. Daarom hebben wij al onze kerstboeketten een naam gegeven die de mooiste kerstemoties omschrijven. Zo kun je jouw geliefde een Christmas Kiss boeket cadeau doen of bereid jij het huis voor op kerstmis met een Holly Times boeket.

Hoewel we ment kerst natuurlijk graag samenzijn, is dat dit jaar lang niet zo vanzelfsprekend. We kunnen helaas niet zomaar bij al onze geliefden langsgaan. Laat daarom al jouw geliefden weten dat je aan hen denkt met een prachtig kerstboeket. Maak jouw kerstboeket nóg persoonlijker en voeg een handgeschreven kaartje toe aan jouw bestelling. Zo stuur jij iemand een persoonlijk kerstwens. Zeg het met bloemen: ik wens jou een hele fijne kerst!

Kerstboeket bezorgen

Kerstboeketten zijn er in veel verschillende soorten en maten, op onze website kun je veel verschillende kerstboeketten bestellen. Elk kerstboeket wordt met veel liefde gebonden, verpakt en naar jou toe verstuurt. Zo kun je deze feestmaand zeer eenvoudig genieten van een mooi boeket in huis. Wanneer je op werkdagen vóór 14:00 jouw kerstboeket besteld, is deze de volgende dag nog in huis! Let op: op 25 en 26 december worden er geen kerstboeketten bezorgd. Bestel jouw kerstboeket daarom op tijd!

andere berichten