Een feest om te geven, feestelijk om te krijgen: een cadeaukaart!

Het vinden van een passend cadeau is vaak lastiger dan vooraf doet vermoeden. Voor sommige mensen zijn cadeautjes nou eenmaal heel lastig kiezen. Hoe vaak krijg jij “Ik heb niets nodig” of “Ik heb alles al” te horen wanneer je om iemands verlanglijstje vraagt? Maar je wilt natuurlijk niet écht met lege handen aankomen. Toch is het lang niet onmogelijk om voor iemand iets geschikts te vinden, je hoeft er niet eens creatief voor te zijn!

Wat geef je iemand die alles al heeft? Juist, een cadeaukaart. Het plastic pasje waarmee je voor een door de gever bepaald bedrag iets naar eigen keuze kunt kopen. Een cadeaukaart heeft de afmetingen van een bankpas en past zo precies in elke portemonnee. Zo kun je hem altijd meenemen en heb je hem bij je als je onverwacht iets leuks tegenkomt. Maar wát voor cadeaukaart geef je nou zo iemand? Wat is er nou écht leuk om te krijgen?

Bloemen cadeaukaart

Zeg het met bloemen; niets is leuker dan het krijgen van een mooi boeket. Bloemen zijn persoonlijk, ze hebben de kracht om iemand op te fleuren. Ze zijn leuk om te geven en zelfs nog veel leuker om te krijgen. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Een mooi seizoensboeket of een bos droogbloemen doet het altijd goed. Zo tover je gemakkelijk een lach op iemands gezicht!

Smaken verschillen, zo heeft dus ook ieder een andere voorkeur als het op bloemen aankomt. Laat daarom iemand zelf kiezen. Met een Bloemen cadeaukaart kun je iemand gemakkelijk zelf een boeket laten kiezen. Zo krijgt de ontvanger altijd een bos die bij hem of haar past en ontzie je jezelf ook nog eens een flinke dosis keuzestress. De waarde van de Bloemen cadeaukaart kun je helemaal zelf bepalen; het hoeft dus helemaal niet veel te kosten om iemand blij te maken. Of je een groot of klein boeket wilt schenken bepaal je helemaal zelf.

Bloemen cadeaukaart inleveren

Wil je graag iemand blij maken met een Bloemen cadeaukaart? Of ben jij verrast met een Bloemen cadeaukaart? Je kunt op onze website jouw Bloemen cadeaukaart of DE cadeaukaart verzilveren. Zowel een Bloemen cadeaukaart als DE cadeaukaart kun je voor het gehele assortiment gebruiken. Let goed op bij het verzilveren: selecteer enkel de cadeaukaart aan die bij jou van toepassing is, anders wordt de cadeaukaart niet herkent en kun jij jouw tegoed niet gebruiken.

andere berichten